>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Održana video konferencija organizatora EP 2021. u konkurenciji seniorki

SENIORKE – XXXII EP 2021.

Predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije, Hrvatskog odbojkaškog saveza, Odbojkaške federacije Bugarske i Odbojkaške federacije Rumunije održali su video sastanak sa predstavnicima Evropske odbojkaške konfederacije, povodom organizacije XXII EP 2021. u konkurenciji odbojkašica. Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Dejan Bojović, direktor seniorskih reprezentacija Srbije i Dragutin Ćuk, tehnički direktor, predstavljali su OSS na video konferenciji.

 

 

Evropsku odbojkašku konfederaciju su predstavljali Renato Arena, prvi potpredsednik CEV, Torsten Endres, izvršni direktor CEV, Maja Poljak, Analiza Konti i Jakub Mihule, koordinatori takmičenja CEV. Bugarsku su predstavljali Ljubomir Ganev, predsednik i Valentin Pomakov, Rumuniju George Visan, predsednik i Gabrijela Bulgariju, a Hrvatsku Valentina Biflin, generalni sekretar i Frane Žanić, direktor.

Na sastanku je predloženo da se šampionat odigra od 19. avgusta do 5. septembra, a gradovi domaćini će biti Beograd (Srbija), Plovdiv (Bugarska), Kluž Napoka (Rumunija) i Zadar (Hrvatska).

Razgovarano je i o izgledu logoa šampionata, regulatornom okviru takmičenja, organizacionoj strukturi i modalitetima saradnje.

Naredni sastanak je planiran za 15. jul u Luksemburgu.