>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kategorija: OSS

OSS podržao akciju Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Vlade Srbije i kompanije Mocart

OSS – “STOP NASILJU NAD ŽENAMA”

Republika Srbija se i ove godine priključila globalnoj kampanji “16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama”. Kampanja se završava 10. decembra kada je Međunarodni dan ljudskih prava. Akciju Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Vlade Srbije i kompanije Mocart podržao je i Odbojkaški savez Srbije.

Kategorija: OSS

Održan sastanak predsednika CEV, OSS i OF Mađarske – dogovorena saradnja dva Saveza

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

U Beogradu je održan sastanak kojem su prisustvovali Aleksandar Boričić, predsednik CEV, Zoran Avramović, savetnik CEV za marketing, Zoran Gajić, predsednik OSS, Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, Ferenc Kovač, predsednik Odbojkaške federacije Mađarske i Žolt Ludvig, generalni sekretar OFM. Na sastanku je, uz podršku predsednika Evropske odbojkaške konfederacije, dogovorena saradnja dva Saveza, a razgovaralo se o modalitetima saradnje, budućim akcijama i zajedničkoj promociji odbojke.

Kategorija: OSS

Slobodan Kovač privukao veliku pažnju na Sajmu sporta

8. MEĐUNARODNI SAJAM SPORTA 2019. – “SAJAM SPORTA SPAJA SVET”

Slobodan Kovač, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije i najbolji trener Evrope u 2019. razgovarao je danas sa trenerima, ali i ljubiteljima odbojke u okviru Tribine „Sajma sporta“ na temu „Primeri trenerske prakse“.

Kategorija: OSS

Svečano otvoren Sajam sporta – ministar Udovičić posetio štand OSS

8. MEĐUNARODNI SAJAM SPORTA 2019. – “SAJAM SPORTA SPAJA SVET”

Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta Srbije, svečano je danas otvorio 8. Međunarodni sajam sporta – “Sajam Sporta Spaja Svet” u hali 1 “Beogradskog sajma”, koji organizuje Sportski savez Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije. Uvažene goste su pozdravili i Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije i Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije. Zoran Gajić, predsednik OSS, predvodio je na otvaranju delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije u kojoj su bili Ivan Knežević, generalni sekretar OSS i Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS.